Andrije Glišića 73B, 15232 Jevremovac, Šabac, Srbija
+381641439779
email: sdcsabac@gmail.com

Prva mobilnost u okviru novog projekta – HopaSus!

Udruženje Sportsko dijagnostički centar Šabac je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u sportu, fizičkom vaspitanju i rekreaciji.

Prva mobilnost u okviru novog projekta – HopaSus!

Okončali smo jedan, a ujedno i započeli novi ciklus projekata. Dva projekta u vremenskom trajanju od 18 meseci smo završili – Safety in the Third Sector i Extraordinary social change through sport, tako da pažnju usmeravamo na najnovije odobreni HopaSus projekat. U pitanju je veliko partnerstvo sa grantom od 120.000 evra, u kojem, pored naše, učestvuju još tri organizacije: National University of Physical Education and Sport (Rumunija), Tavo Europa (Litvanija) i Walk Together (Bugarska). Projekat je zvanično počeo 1. juna, da bi u periodu od 26. do 28. jula bila održana prva mobilnost. Ona je održana u Rumuniji, tačnije u Bukureštu, odakle je naša koordinatorska organizacija, tj. Univerzitet. Usled obaveza, nisu svi mogli da obezbede prisustvo svojih predstavnika, ali je i pored toga sve odlično funkcionisalo i u veoma produktivnoj atmosferi, sa definisanim koracima koji bi trebali dalje da vode ka sigurnoj i uspešnoj realizaciji projekta.

National University of Physical Education and Sport - Romania

National University of Physical Education and Sport - Romania

Tavo Europa - Lithuania

Tavo Europa - Lithuania

Walk Together - Bulgaria

Walk Together - Bulgaria

Sport diagnostic center Sabac - Serbia

Sport diagnostic center Sabac - Serbia

National University of Physical Education and Sport - Romania Tavo Europa - Lithuania Walk Together - Bulgaria Sport diagnostic center Sabac - Serbia

Partneri u projektu

Ispred SDCŠ-a sastancima su prisustvovali predsednik Milan Đupovac i vodeći istraživač Dragana Drljačić. Hvala našim domaćinima na gostoprimstvu, nadamo se da ćemo im se lepo odužiti u martu mesecu sledeće godine, za kada je planirana naredna mobilnost čiji ćemo biti organizatori.