Andrije Glišića 73B, 15232 Jevremovac, Šabac, Srbija
+381641439779
email: sdcsabac@gmail.com

SDCŠ završio još dva Erazmus+ projekta

Udruženje Sportsko dijagnostički centar Šabac je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u sportu, fizičkom vaspitanju i rekreaciji.

SDCŠ završio još dva Erazmus+ projekta

Sa završetkom juna i jula Sportsko dijagnostički centar Šabac priveo je kraju još dva Erazmus+ projekta. U pitanju su dva tematski različita projekta, STS – Safety in the Third Sector (Informatička bezbednost u civilnom sektoru) i ESC – Extraordinary social change through sport (Izvanredna društvena promena kroz sport).

STS projekat se sastojao od analize, razmene i promocije iskustava i dobrih praksi u oblasti informacione, odnosno sajber bezbednosti i računarske bezbednosti u organizacijama koje rade u civilnom sektoru, sa ciljem jačanja njihovih kompetencija u oblasti informacione bezbednosti, dok je ESC imao za cilj poboljšanje socio-sportske animacije kroz saradnju između faktora za promociju sporta i organizacija koje promovišu društvenu inkluziju.

Osim što u svakom projektu učestvujemo sa našim stručnim kapacitetima, trudimo se da svaki projekat ispratimo i na pravi način u smislu njegove disemenacije. Tako se informacije o svakom projektu u kojem učestvujemo ili smo učestvovali, mogu pronaći na njihovim zasebnim stranicama, kao i na društvenim mrežama. U slučaju pomenuta dva projekta, linkovi na sajtu se nalaze OVDE i OVDE.

Ovom prilikom se zahvaljujemo našim partnerima iz oba projekta i želimo im puno uspeha u njihovom budućem radu. Ko zna, možda bude još prilika da radimo zajedno u budućnosti!

Do tada, posvetićemo se radu u okviru najnovijeg odobrenog projekta – HopaSus, kome će se, nadamo se, pridružiti još nekoliko u bliskoj budućnosti!

  • Partneri u projektu ESC
SOS Europa

SOS Europa

Association International Initiatives for Cooperation

Association International Initiatives for Cooperation

Asociatia Tinerilor cu Initiativa Civica

Asociatia Tinerilor cu Initiativa Civica

Mithatpaşa Spor Kulübü

Mithatpaşa Spor Kulübü

sdcs.org.rs

Sport diagnostic center Sabac

SOS Europa Association International Initiatives for Cooperation Asociatia Tinerilor cu Initiativa Civica Mithatpaşa Spor Kulübü sdcs.org.rs
  • Partneri u projektu STS
Oretania Ciudad Real

Oretania Ciudad Real

Social Hackers Academy

Social Hackers Academy

sdcs.org.rs

Sport diagnostic center Sabac

Oretania Ciudad Real Social Hackers Academy sdcs.org.rs