Andrije Glišića 73B, 15232 Jevremovac, Šabac, Srbija
+381641439779
email: sdcsabac@gmail.com

Prvi put uživo na Erazmus+ sportsko informativnom danu

Udruženje Sportsko dijagnostički centar Šabac je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u sportu, fizičkom vaspitanju i rekreaciji.

Prvi put uživo na Erazmus+ sportsko informativnom danu

Prošle srede, 30. januara, održan je Erasmus+ Sport Info Day 2024., prvi na kojem smo učešće uzeli tako što smo bili na licu mesta – u Briselu! Na ovom događaju predstavljali su nas Milan Đupovac i Aleksandar Ivanovski. Pored informisanja potencijalnih kandidata o programu i mogućnostima finansiranja u 2024. godini, ovaj događaj daje priliku učesnicima da uspostave mrežu kontakata sa drugim organizacijama, kao i da se susretnu sa svojim sadašnjim. Mi smo tu jedinstvenu priliku iskoristili da se nađemo sa partnerima iz projekta Find your sports superpower (FYSSP-EHI).

Evropska komisija i Evropska izvršna agencija za obrazovanje i kulturu (EACEA) organizuju Erazmus+ Sport Info dan 30. januara 2024. kako bi informisali potencijalne kandidate o političkom kontekstu, budućem programu i mogućnostima finansiranja u 2024. godini.

Zahvalnost dugujemo agenciji EACEA na prilici da učestvujemo na ovom događaju, kao i svim predstavnicima organizacija sa kojima smo razgovarali o potencijalnim projektnim idejama i saradnji!

Želimo našim bliskim saradnicima i partnerima sreću na predstojećem 2024. Erasmus+ pozivu!