Andrije Glišića 73B, 15232 Jevremovac, Šabac, Srbija
+381641439779
email: sdcsabac@gmail.com

Prvi sastanak partnera projekta “Be involved – active”

Udruženje Sportsko dijagnostički centar Šabac je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u sportu, fizičkom vaspitanju i rekreaciji.

Prvi sastanak partnera projekta “Be involved – active”

Prošle nedelje održano je prvo uživo okupljanje partnera u okviru Eraszmus+ projekta “Be involved – active“, koji je počeo sa prvim danom ove godine. Uz prisustvo svih partnera, iz sve četiri organizacije, u hrvatskom Ludbregu realizovan je veoma efikasan i produktivan sastanak kojem su ispred naše organizacije prisustvovali Aleksandar Ivanovski i Dragana Drljačić. U projektu, pored našeg domaćina i koordinatora projekta – Top Form Gym, učestvuju još Športno društvo GIB iz Slovenije i Centro Giovanile di Formazione Sportiva iz Italije, što za nas predstavlja posebno zadovoljstvo imajući u vidu prethodno iskustvo i prijateljstvo koje smo razvili radeći na projektu PYSD.

Ovaj mali projekat iz oblasti sporta usmeren je na podsticanje učešća malih sportskih organizacija u Erazmus+ projektu kroz promociju i sprovođenje aktivnosti koje će unaprediti zdrav način života među juniorima i seniorima. Prema podacima i stručnoj ekspertizi partnerskih organizacija, ciljna grupa ovog projekta biće juniori – mladi od 10 do 24 godine i seniori od 60 do 74 godine.

Očekivani rezultati projekta su: poboljšanje kvaliteta života, povećanje stručnosti trenera, usvojene zdrave životne navike i poboljšanje psihofizičkog stanja ciljnih grupa i prevencija prekomerne težine.

Partneri u projektu

Top Forma Gym - Hrvatska

Top Forma Gym - Hrvatska

Športno društvo GIB - Slovenija

Športno društvo GIB - Slovenija

Centro Giovanile di Formazione Sportiva - Italija

Centro Giovanile di Formazione Sportiva - Italija

Sportsko dijagnostički centar Šabac

Sportsko dijagnostički centar Šabac

Top Forma Gym - Hrvatska Športno društvo GIB - Slovenija Centro Giovanile di Formazione Sportiva - Italija Sportsko dijagnostički centar Šabac

1. Top Forma Gym – Hrvatska

2. Športno društvo GIB – Slovenija

3. Centro Giovanile di Formazione Sportiva – Italija

4. Sportsko dijagnostički centar Šabac – Srbija