Andrije Glišića 73B, 15232 Jevremovac, Šabac, Srbija
+381641439779
email: sdcsabac@gmail.com

YHB projekat završen

Udruženje Sportsko dijagnostički centar Šabac je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u sportu, fizičkom vaspitanju i rekreaciji.

YHB projekat završen

Još jedan u nizu projekata kojem je došao kraj je “Your Heart Beats” – ref. br. 022-1-HU01-KA210-ADU-000083500. Ovaj program bio je osmišljen da odgovori na izazove sa kojima se suočavaju prosvetni radnici koji su u riziku od sagorevanja i razmišljaju o napuštanju svoje profesije, kao i odrasli učenici iz nepovoljnih sredina, uključujući nezaposlene, starije odrasle osobe i osobe sa poremećajem autističnog spektra.

Kamen temeljac programa sastojao se od dve intenzivne 7-dnevne aktivnosti rezidencijalnog učenja. Ove sesije strukturirane su tako da pruže impresivna i podržavajuća iskustva, podstičući lični rast, razvoj veština i izgradnju zajednice i razmenu najboljih praksi među učesnicima.

Projekat nudi i sveobuhvatan kurs onlajn učenja. Ova platforma pruža stalnu edukaciju, mentorstvo i podršku, obezbeđujući da učesnici imaju pristup vrednim resursima i smernicama nakon ličnih sesija – LINK.

Kroz dva trening kursa izrađen je komplet alata za facilitatore, koji se sastoji od 40 slajdova jednostavnog za korišćenje u praksi. On se može pronaći OVDE.

Zahvaljujemo se partnerima koji su učestvovali na ovom zanimljivom i jedinstvenom projektu, naročito koordinatorskoj organizaciji iz Mađarske koja je imala poverenja u nas da ćemo biti pouzdan partner.

U projektu je učestvovalo sledećih osam organizacija:

  1. Origó Műhely Nonprofit Kft (Mađarska) – koordinator
  2. TERRA E POPOLO – CITTADINANZA E SOLIDARIETA’ (Italija)
  3. LJUDSKA UNIVERZA, ZAVOD ZA IZOBRAZEVANJE IN KULTURO, ROGASKA SLATINA (Slovenija)
  4. Asociatia pentru Dezvoltare URS (Urban, Rural, Social) (Rumunija)
  5. REGIONAL CLUSTER NORTH-EAST (Bugarska)
  6. Previform – Laboratório, Formação, Higiene e Segurança do Trabalho, Lda (Portugal)
  7. Aval Asperger – Asociación Valenciana para la Inclusión laboral de personas con TEA- Asperger (Španija)
  8. Sportsko dijagnostički centar Šabac (Srbija)

Više informacija o projektu: LINK.