Andrije Glišića 73B, 15232 Jevremovac, Šabac, Srbija
+381641439779
email: sdcsabac@gmail.com

Interaktivna platforma SPOCLIMAT projekta

Udruženje Sportsko dijagnostički centar Šabac je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u sportu, fizičkom vaspitanju i rekreaciji.

Interaktivna platforma SPOCLIMAT projekta

Delimo najnovije aktivnosti u okviru projekta SPOCLIMAT, a to je interaktivna platforma koju možete pregledati OVDE. Ona predstavlja svojevrsni grafički multimedijalni prikaz dobrih i loših praksi tri sporta – biciklizam, trčanje u prirodi (trail) i veslanje, odnosno kajak kao srodne sportske aktivnosti. Ali ne samo to, jer platforma sadrži i nekoliko zanimljivih videa koji upućuju na učenje korisnih stvari iz pomenutih sportova, pozitivne i manje pozitivne vesti, kao i veoma lepe primere pojedinaca ili grupa ljudi. Pozivamo vas da istražite našu platformu, sa postepenim i jednostavnim klikovima na jasno označene kružiće.

U kreiranju interaktivne platforme predviđeno je bilo učešće koordinatorske organizacije Innodxt i naše – SDCŠ. Pre toga, naš koordinator, zajedno sa partnerom iz Portugala – PASEC, pripremili su priručnik kojim su prikupljeni rezultati istraživanja ekoloških potreba, uticaja na životnu sredinu, smanjenja navedenog uticaja i stimulacije kroz sport za osobe sa posebnim obrazovnim potrebama u odabranim sportovima. Njega možete pronaći OVDE.

INNOdxt - Spain

INNOdxt - Spain

ADEL Slovakia - Slovakia

ADEL Slovakia - Slovakia

PASEC - Portugal

PASEC - Portugal

Sport diagnostic center Sabac - Serbia

Sport diagnostic center Sabac - Serbia

INNOdxt - Spain ADEL Slovakia - Slovakia PASEC - Portugal Sport diagnostic center Sabac - Serbia

Originalni naziv: Let’s unite, sport as the main actor in the climate neutral strategy (SPOCLIMAT)

Referentni broj: 101088472 — SPOCLIMAT