Andrije Glišića 73B, 15232 Jevremovac, Šabac, Srbija
+381641439779
email: sdcsabac@gmail.com

Održana mobilnost u Šapcu u okviru STS projekta

Udruženje Sportsko dijagnostički centar Šabac je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u sportu, fizičkom vaspitanju i rekreaciji.

Održana mobilnost u Šapcu u okviru STS projekta

U periodu od srede do petka, odnosno od 17. do 19. novembra, u Šapcu je održana mobilnost u okviru Erasmus+ projekta “Informatička bezbednost u civilnom sektoru” (eng. Safety in Third Sector, skraćeno STS). Zbog poznate situacije u čitavom svetu ovo je bila prva mobilnost u okviru projekta koji je inače dosta odmakao, ali sa definitivno još dosta aktivnosti do njegovog konačnog završetka. Zato je u okviru mobilnosti izvršena revizija, odnosno izveštaj trenutnog stanja projekta, dogovoreni su naredni koraci i planovi, isplanirani su naredni internacionalni sastanci koji će se najpre održati u Španiji, a posle i u Grčkoj gde je predviđeno održavanje trenažnog procesa zainteresovanih omladinskih radnika u civilnom sektoru.

Sav radni deo mobilnosti sproveden je u Hotelu Sloboda čijem se ljubaznom osoblju ovom prilikom zahvaljujemo na pruženim uslugama. Zahvalnost dugujemo i partnerima u projektu, koordinatorskoj organizaciji ORETANIA Ciudad Real iz Španije, i partnerskoj Social Hackers Academy iz Grčke, na učešću u mobilnosti u punom kapacitetu, doprinosu i odličnom raspoloženju. Nadam se da smo i mi tome doprineli dobrim domaćinstvom i organizacijom.

Oretania Ciudad Real

Oretania Ciudad Real

Social Hackers Academy

Social Hackers Academy

sdcs.org.rs

Sport diagnostic center Sabac

Oretania Ciudad Real Social Hackers Academy sdcs.org.rs