Andrije Glišića 73B, 15232 Jevremovac, Šabac, Srbija
+381641439779
email: sdcsabac@gmail.com

SDCŠ prvi put u Litvaniji – HopaSuS E+ projekat!

Udruženje Sportsko dijagnostički centar Šabac je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u sportu, fizičkom vaspitanju i rekreaciji.

SDCŠ prvi put u Litvaniji – HopaSuS E+ projekat!

Članovi našeg tima su sa velikim zadovoljstvom imali priliku da prvi put otputuju u Litvaniju. Razlog je naravno učešće u sastanku HopaSuS Erazmus+ projekta, koji je održan prošlog petka – 29. septembra. Sve aktivnosti realizovane su u školi koja je već učestvovala u prvom delu aktivnosti našeg lepog projekta – Osnovna škola Marijampolė Mokola, koja se nalazi u istoimenom mestu – Marijampolė.

Cilj HopaSus projekta je povećanje fizičke aktivnosti uz pomoć sportskih video igrica.

Upravo zbog uključenosti škole u velikom istraživanju kao prvog dela aktivnosti, bili smo uzbuđeni što ćemo iz prve ruke imati priliku da porazgovaramo sa školskim osobljem koji je u tome participirao. Pored toga i podnošenja izveštaja kao sastavnog dela ovakvih sastanaka, teme organizovane konferencije bio je u vezi sa predstojećim aktivnostima, počev od dogovora za narednu mobilnost u Bugarskoj koja će se održati u novembru. Ovom prilikom našu organizaciju predstavljali su Dragana Drljačić i Aleksandar Ivanovski.

PARTNERS IN PROJECT

National University of Physical Education and Sport - Romania

National University of Physical Education and Sport - Romania

Tavo Europa - Lithuania

Tavo Europa - Lithuania

Walk Together - Bulgaria

Walk Together - Bulgaria

Sport diagnostic center Sabac - Serbia

Sport diagnostic center Sabac - Serbia

National University of Physical Education and Sport - Romania Tavo Europa - Lithuania Walk Together - Bulgaria Sport diagnostic center Sabac - Serbia

Pun naziv: HOPASUS A project on how to use sport video games in education

Referentni broj: 101049653 — HOP

Vremensko trajanje: 24 meseca