Andrije Glišića 73B, 15232 Jevremovac, Šabac, Srbija
+381641439779
email: sdcsabac@gmail.com

ESC tim se okupio na trećoj mobilnosti u Bugarskoj

Udruženje Sportsko dijagnostički centar Šabac je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u sportu, fizičkom vaspitanju i rekreaciji.

ESC tim se okupio na trećoj mobilnosti u Bugarskoj

Treća mobilnost u okivru Erasmus+ projekta “Izvanredna društvena promena kroz sport(eng. Extraordinary social change through sport, skraćeno ESC) održana je u utorak, 10. maja, u malom gradu u Bugarskoj – Bansko. Sportsko dijagnostički centar Šabac na ovoj mobilnosti predstavljali su Dragana Drljačić i Aleksandar Ivanovski, a sastanku su je još, pored koordinatorske organizacije SOS Europa, prisustvovali naši domaćini iz Association International Initiatives for Cooperation, kao i Asociatia Tinerilor cu Initiativa Civica.

Sastnak je imao za cilj definisanje standarda kvaliteta društveno-sportske animacije i odgovarajuće metodologije verifikacije.

Inače, usled pandemije, poremećen je plan koji se tiče vremenskog rasporeda mobilnosti. Zbog toga će se poslednja mobilnost održati za manje od mesec dana. Njen domaćin biće koordinatori iz SOS Europe, 7. juna u Rimu.

SOS Europa

SOS Europa

Association International Initiatives for Cooperation

Association International Initiatives for Cooperation

Asociatia Tinerilor cu Initiativa Civica

Asociatia Tinerilor cu Initiativa Civica

Mithatpaşa Spor Kulübü

Mithatpaşa Spor Kulübü

sdcs.org.rs

Sport diagnostic center Sabac

SOS Europa Association International Initiatives for Cooperation Asociatia Tinerilor cu Initiativa Civica Mithatpaşa Spor Kulübü sdcs.org.rs

Više INFO na: https://sdcs.org.rs/izvanredna-drustvena-promena-kroz-sport/

Extraordinary social change through sport je finansiran iz programa Erasmus+. Referentni broj projekta je 622023-EPP-1-2020-1-IT-SPO-SSC.